Pekka Pöyry – Tahtoa – Taitoa – Taistelumieltä

Olen Pekka Pöyry, 44 vuotias Mikkelin kaupunginvaltuutettu, metsäkoulun opettaja ja yrittäjä Mikkelistä. Olen kahden, 13- ja 15- vuotiaan pojanviikarin isä ja upean naisen mies. Olen kotoisin Mikkelin Vanhamäen Viljakkalan saaresta, Puulaveden rannalta. Kotitilani on maa- ja metsätila. Maidon tuotannosta on luovuttu, mutta lihakarjaa meillä on edelleen jota isäni kasvattaa. Koulutukseltani olen metsätalousinsinööri ylempi AMK sekä opettaja. Työskentelen metsäkoulun opettajana Etelä-Savon ammattiopistossa. Harrastuksia minulla on useita, mutta politiikka on niistä ykkönen.

Uskon Etelä-Savon menestystarinan kirjoitettavan biotalouden synergioista kumpuavan toimeliaisuuden ympärille. Meillä se tarkoittaa maa- ja metsätaloussektorin kasvua, mitä on jo havaittavissa. Biotalous on tulevaisuuden kasvun suunta. Se luo työtä ja taloudellisen pohjan ihmisten hyvinvoinnille. Nyt jos koskaan on aika muuttaa kurssia. Maakuntamme kaikkine mahdollisuuksineen tarvitsee elävän ja toimeliaan maaseudun ja modernit kuntakeskukset.

Olen hyvin huolestunut nykyisistä lähipalveluihin- sekä lapsiin, vanhuksiin ja koulutukseen kohdistuvista leikkauksista. Meidän keskustalaisten on mahdoton hyväksyä toimintatapaa: joka vastustelee vähiten – häneltä otetaan eniten.  Haastavasta taloudellisesta tilanteesta huolimatta peräänkuulutan vahvaa johtajuutta. Kysymys on arvovalinnoista.

Minulla on unelma toimia maakuntamme edustajana ja asioiden eteenpäin viejänä. Olen aito ja luotettava kansanmies.