Pekka Pöyry – Tahtoa – Taitoa – Taistelumieltä

Olen Pekka Pöyry, 43 vuotias Mikkelin kaupunginvaltuutettu, metsäkoulun opettaja ja yrittäjä Mikkelistä. Olen kahden, yhdeksän ja yksitoista vuotiaan pojanviikarin isä ja upean naisen mies. Olen kotoisin Mikkelin Vanhamäen Viljakkalan saaresta, puhtaan Puulaveden rannalta. Kotitilani on maa- ja metsätila. Maidon tuotannosta on luovuttu, mutta lihakarjaa meillä on edelleen jota isäni kasvattaa. Koulutukseltani olen metsätalousinsinööri ylempi AMK sekä opettaja. Työskentelen metsäkoulun opettajana Etelä-Savon ammattiopistossa. Harrastuksia minulla on useita, mutta politiikka on niistä ykkönen.

Pohtiessamme keskustalaisuutta tarkemmin, ovat kotiseuturakkaus ja toisista ihmisistä välittäminen meille keskustalaisille se voima ja vastuu, jonka tiedämme ohjaavan oikeaan suuntaan. Olen ylpeä voidessani sanoa olevani keskustalainen.

Uskon Etelä-Savon menestystarinan kirjoitettavan biotalouden synergioista kumpuavan toimeliaisuuden ympärille. Meillä se tarkoittaa maa- ja metsätaloussektorin kasvua, mitä on jo havaittavissa. Biotalous on tulevaisuuden kasvun suunta. Se luo työtä ja taloudellisen pohjan ihmisten hyvinvoinnille. Nyt jos koskaan on aika muuttaa kurssia. Maakuntamme kaikkine mahdollisuuksineen tarvitsee elävän ja toimeliaan maaseudun ja modernit kuntakeskukset.

Olen hyvin huolestunut nykyisistä lähipalveluihin- sekä lapsiin, vanhuksiin ja koulutukseen kohdistuvista leikkauksista. Meidän keskustalaisten on mahdoton hyväksyä toimintatapaa: joka vastustelee vähiten – häneltä otetaan eniten.  Haastavasta taloudellisesta tilanteesta huolimatta peräänkuulutan vahvaa johtajuutta. Kysymys on arvovalinnoista.

Minulla on unelma toimia maakuntamme edustajana ja asioiden eteenpäin viejänä. Olen aito ja luotettava kansanmies.